Петър Жеков поиска български треньор начело на ЦСКА


Петър Жеков поиска български треньор начело на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3073 0

Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков е категоричен, че "червените" имат нужда от български треньор, за да вървят напред. Очаква се след последния мач за първия полусезон от клуба да се разделят с Милош Крушчич, като и Димитър Пенев също призова за треньорска рокада.

"Трябва си наш треньор начело на ЦСКА. Това е. Тук чужденец трудно ще прихване. Не го познавам това момче Милош Крушчич, но усещам, че той не знае как да води клуба. Мисля, че раздялата със Стамен Белчев преди време беше грешка на ръководството и съм им го казвал. Той е от Хасково, аз го познавам отдавна. Знам, че разбира футбола, а и може да развие отбора, да научи футболистите", каза Жеков пред "Меридиан мач".

"За съжаление, от младите треньори в България засега нищо не става. Пробваха млади момчета и в ЦСКА и се видя резултатът. Аз също бях млад преди години и си мислех, че знам всичко, но после осъзнах, че не е точно така. Трябва опит и умения. Това идва с времето. Начело на Лудогорец също е младо момче, но не виждам някой да му помага. Той няма как да успее там", е мнението на ветерана.

"Бях на рождения ден на Гриша Ганчев, много хора го уважиха за празника. Виждам, че Камбуров от Берое се напъва да ме изпревари до голове в „А" група. Шегувахме се с Гришата, че ако ме картотекира след Нова година, ми трябват 20 минути срещу някой отбор, да вкарам гол и да откажа преследвачите", каза през смях Петър Жеков. А с кой отбор ще играе ЦСКА на 1/4-финалите за Купата на България - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички