Перуката, бай Ганьо и Лупи са убийците на футбола!


Перуката, бай Ганьо и Лупи са убийците на футбола!

3177 0

Последната новина около националния отбор на България гласи, че няма и 10 000 души са си взели билети за мача с Италия в събота вечер. Това не е на добре, ама хич даже. Ясно е, че нашата разпасана банда няма как да предизвика интереса на феновете. Но все пак отсреща е Италия, един от най-великите отбори за всички времена. Поне за „адзурите” някой можеше да си плати, за да отиде да ги гледа на живо…

Вижте колко е отчаян българският футболен запалянко. И как няма да бъде, като за десет години Перуката и останалите от Бандата на перуките докараха националния ни отбор да изглежда като от карикатура. Лични далаверки, подливане на водица, набутване на връзкари, смяна на треньори… В големите национални отбори се работи с програма и разум. В нашия се работи с персонални интереси и интриги от Бандата на перуките и подопечните им негодяи в отбора. Какъв отбор, това е жалка пасмина, която вече не може да победи дори и Малта? Нивото им е да победят Армения и Азербайджан с един гол разлика. И дотам.

Всъщност националният отбор няма как да бъде силен, ако и „Левски” и ЦСКА не са силни. Нека отскочим до „Герена”, в царството на бай Ганьо. Самият Ганьо го няма, той пътешества сега някъде из Европа. Може би предлага мускалите с розовото масло, за да изкара пари за лиценза за Европа. Защото неговите хора съобщиха онази вечер, че пари за лиценз няма. И няма как да има до вторник, когато хлопва мандалото. Така е в царството на Ганьо, парите свършиха отдавна, още докато ги пръскаха за играчи и комисиони. Без пари, без отбор, дори и без изчезналия от България Ганьо – ето това е „Левски” днес.

Отиваме сега до „Българска армия”, където е бърлогата на другия въжеиграч, добрия вълк Лупи. Вълкът надава отчаян вой, също като този в царството на Ганьо. И той иска да спасява ЦСКА с парите на другите. Абсурдът удари тавана, когато Ганьовците и Лупитата пуснаха апел към феновете да им събират пари. Едни и същи декларации, само банковите сметки различни! Нормално, кърлежа си е кърлеж, независимо дали се е впил в „Левски” или ЦСКА.

Ето ги убийците на футбола – Перуката, Ганьо, Лупи. И още цяла банда отрепки, които цедят футбола с трансфери, комисиони, черно тото и подкупи. Въпросът е само един: защо още феновете не са ги изгонили с камъни?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама