Пенев определи съдийското назначение като "интересно", а ЦСКА е готов за битка и всякакъв вид провокация


Пенев определи съдийското назначение като "интересно", а ЦСКА е готов за битка и всякакъв вид провокация
Снимка: принтскрийн

2807 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че играчите са му готови за битка и "всякакъв вид провокация" за двата двубоя срещу Лудогорец, които предстоят. "Червените" гостуват в Разград утре от 18:30 часа в най-интересния двубой от тази фаза на надпреварата, а няколко дни по-късно двата тима отново ще се изправят един срещу друг в Разград в среща от плейофната фаза на Първа лига.

"Готови сме за битка и изобщо за всякакъв вид провокация, откъдето и да било. Играчите трябва да бъдат умни, да ги интересува само и единствено играта на нашия отбор. Днес и вчера тренирахме дузпи. Лясков е добре, тренира с нас, Жеферсон наваксва това, което е пропуснал. Плюс това имаме и други опции, както за тази позиция, така и за другите. Ние ще играем футбол и ще искаме да победим чрез футбол. Целта е винаги да побеждаваме, няма да се връщаме назад защо не сме победили в даден мач.

Всеки един мач е голям мач. И двата предстоящи мача са важни, но не само те, всички мачове са важни. Имат силни страни, но аз не обичам да ги споделям пред вас. Това са жокери, които мога да дам на колегата. Знаем какво ни предстои, познаваме качеството на футболисти, стила на игра. Имат нов треньор, имат промени, виждат се. Ние се концентрираме изцяло върху това, което трябва да направим. Най-важното е ние какво ще направим и как ще го направим, за да постигнем желаната цел", каза Пенев на днешната си пресконференция.

Треньорът на "армейците" коментира и назначението на Николай Йорданов за главен съдия на двубоя. "Интересно назначение, той ни свири един мач на нас, мисля, че премина нормално, но съм гледал други двубои на ЦСКА в Разград и в много от тях ЦСКА не е завършвал в пълен състав", сподели още Пенев.

А какво заяви Стойчо Стоев преди двубоя - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички