Пенев: Жалко е, че малко като мен си изразяват мнението, нали искаме революция


Пенев: Жалко е, че малко като мен си изразяват мнението, нали искаме революция
Снимка: БГНЕС

920 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че новото попълнение на отбора Нуно Мигел До Адро Томаш може да направи своя официален дебют срещу Септември. Пенев не изключи ЦСКА да се подсили с още нови попълнения. Освен това той се поскара и на журналистите, като им каза, че не взимат дейно участие по проблемите в българския футбол.

Първо обаче обясни защо пресконференцията е била насрочена за 13:23 часа. "Може и да има, но това бе най-удобният час и след това отивам на лагер. Това е стандартен час, като 13:15, 13:34, 16:22, например. Тук сме на линия, честитихме си Баба Марта и съм на разположение за въпроси“. 

"Новият тренира днес. Ще бъде и на лагер-сбора. Може и дебют да направи утре. Имаме в събота лека тренировка, все пак той идва да играе, колкото по-бързо свикне, толкова по-добре. Стипица е полуготов. Няма да бъде на разположение за Септември. Бодуров днес следобед ще направи изследване и не е изключен, Евандро ще е готов за другата седмица. Жеферсон по-нататък.

Предполагам с какъв състав ще излезе Септември. Това, че има бивши играчи на ЦСКА не значи, че утре ще бранят интересите на ЦСКА, а на Септември. Трябват ни още играчи, за да бъдем на високото ниво, което се иска от нас. Нужна е конкуренция, по двама на пост. 20 полеви с трима вратари. Това е идеалният вариант за нормален тренировъчен цикъл. Никой да не е спокоен за мястото си. Ще стане постепенно“.

Относно подкрепата, която клуба даде към Пенев след мача с Левски: "Това е една съвсем нормална и логична подкрепа, която трябва да даде клубът на треньора. Има доста неща за преразглеждане и анализиране. Какво ще е решението не знам. Мисля, че въпросните комисии и орган, който ръководи футбола трябва добре да се замисли и да си подреди къщичката. Има още много работа“.

"Не виждам вашето участие и помощ за оправяне на българския футбол, вие седите леко като свидетели! Че има лични мотиви, има, очевадно е, но това е удар по водещия спорт в света, не може да се управлява по този начин! Ако искате да помогнете, вземете по-дейно участие, изразете позиция! Управлява се така вече 15 години. Спираме вече с тази тема, момчета, дами и т.н. Всяка пресконференция говорим едно и също. Къде са другите?! Жалко е, че малко като мен си изразяват мнението! Нали искаме революция?"

Какво заяви Пенев за евентуално идване на Димитър Бербатов на "Армията" - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички