Пенев: Заради феновете и заради нас на пейката, играчите са длъжни да спечелят срещу Лудогорец


Пенев: Заради феновете и заради нас на пейката, играчите са длъжни да спечелят срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1392 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира предстоящата битка с Лудогорец в събота. "Червените" са на втора позиция, но изостават с три точки от шампионите, което значи, че ще търсят задължителна победа на "Българска армия". Пенев пък се завърна на скамейката, където заедно с Люпко Петрович и Добри Митов ще водят отбора до края на сезона.

"Какво да кажа, няколко въпроса зададохте вече за Лудогорец. Добри Митов ви каза, Люпко Петрович го споделя, че се готвим цяла седмица. Кой от футболистите не иска да спечели такъв мач? И малки, и големи травми да имат, ще искат да спечелят.

Трябва да се даде 100% заявка, че ЦСКА трябва да е шампион. Предимството ни е домакинството, желанието на нашите футболисти ще е по-голямо за победа, отколкото на противника. Дай Боже да спечелим. Не го приемам ЦСКА да се страхува от пълния си стадион.

ПРОБЛЕМ В ЦСКА: КАПИТАНЪТ ПОД ВЪПРОС ЗА БИТКАТА С ЛУДОГОРЕЦ

Едно домакинство винаги е предимство, терен, публика, съобразяват се с отделни качества на отделни футболисти. Въпреки че имаме контузии и наказани, ние имаме качество. Заради тази публика и заради самите нас на скамейката, играчите са задължени за победата", сподели Димитър Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички