Пенев: Честито на всички цесекари, чорбари, супаджии


Пенев: Честито на всички цесекари, чорбари, супаджии

2937 0

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев, коментира решението на Министерски съвет да разреши на ръководството на клуба да модернизира стадион "Българска армия". Днес бе одобрено създаването на съвместно дружество между Сердика спортни имоти” ЕАД-еднолично акционерно дружество с държавно участие в капитала и “Арена ЦСКА” ЕООД, чийто едноличен собственик на капитала е “Професионален футболен клуб ЦСКА”ЕАД.

"Честито на ръководството, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да подкрепяме ръководството. Да строим нови лица на стадиона, защото 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото поколение", заяви Пенев пред БНР.

Той коментира и назначаването на Георги Дерменджиев за селекционер на националния отбор. "„Минал съм този етап. Знаете много добре, че съм участвал като треньор на националния отбор. Няма да говоря за успехите. Жалкото е, че и при мен имаше този етап. Нямаше търпение – 20 дни да ме изчакат да ми свърши договора и то след европейско първенство“.

А какво написаха от ЦСКА за създаденото дружество - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички