Пената: Нов футболист да бие дузпа? Това не съм го виждал и по телевизията


Пената: Нов футболист да бие дузпа? Това не съм го виждал и по телевизията
Снимка: Getty Images / Guliver

1995 0

„Как може нов футболист да бие дузпа, и то в толкова решителен момент? Това не съм го виждал и по телевизията. Николич за пръв път играе на „Армията", а му се дава толкова важна дузпа...", коментира Пената относно пропуска на черногорския нападател от бялата точка при загубата от Берое с 0:1.

„ЦСКА не играе добре, но знам, че Стойчо Младенов ще намери решение нещата да се оправят", заяви легендарният Димитър Пенев.

„След като Берое ни победи с 1:0, значи е било заслужено. Те имаха едно-две положения, преди да вкарат победния гол. И половин на нула е победа, нали така? ЦСКА също имаше някои възможности, но не ги реализира. Нашите играчи имат качества, но още им трябва време, за да дойдат и подобрите резултати. Не мога да разбера защо се разправят помежду си на терена, а не вземат да спечелят едно единоборство, да речем. Има си треньори, които да казват на играчите какво да правят. Не е нужно те да се разбират за подобни неща на терена", продължи Стратега, пред вестник "Меридиан мач".  

„Още е рано да се говори за това кой ще стане шампион. Има много мачове, в които абсолютно всичко може да се случи. Аз знам, че Стойчо и неговият екип ще успеят да оправят нещата, защото моментното състояние на ЦСКА не се харесва на публиката", каза още легендата. „Някои отбори направиха скъпа подготовка в чужбина, но това не дава резултат. Други пък останаха тук и сега постигат добри резултати. Всичко е относително", допълни той.

„За момента по-важно е как ще се разделят   двете шестици. Това е на първи план. А чак след това ще мислим за битката за титлата. Сигурен съм, че до края на сезона ще има много изгубени точки от лидерите. Сега нека попразнуваме женските празници, пък за футбол ще има време", завършва треньор №1 на ХХ век у нас.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички