Паро за Ел Маестро: Турист и ученик, който ми се прави на англичанин


Паро за Ел Маестро: Турист и ученик, който ми се прави на англичанин
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2721 0

Легендарният бивш треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов показа ентусиазъм от представянето на тима под ръководството на Любослав Пенев. Той се изказа пренебрежително за бившия наставник на "червените", определяйки го като "турист". Никодимов вярва, че любимият му отбор най-малкото няма да загуби мача срещу Лудогорец в първенството, който е утре.

"Чакайте, кой критикува Любо Пенев?! Критикува го президентът на Славия Венци Стефанов. Той чии пари харчи искам да попитам… Любо имал заеми. Да, може да е сбъркал, но футболът е друго нещо. Но това е друга тема. Любо си разбира от работата. И преди съм казвал, че в последните години само двама души могат да се справят в ЦСКА – Любо Пенев и Стойчо Младенов. При Любо няма шикалкаване. Няма шест-пет. Онзи ученик, който ми се правеше на англичанин… Моля ти се, такива туристи не ни трябват. Румънецът беше същата работа. Тук трябва човек, който е от ЦСКА. Казвал съм го хиляда пъти и пак ще го повторя. Времената може да се променят, но нравите остават. ЦСКА и Левски са друга порода организации – там трябват други, изпечени хора, които знаят какво са емблемите на двата клуба", заяви големият български треньор пред "Букмейкър Рейтинги".

Никодимов изрази мнение, че мачът на "червените" срещу Лудогорец за Купата (1:0) е бил най-добрият им дотук през сезона. "Според мен това беше най-добрият мач на ЦСКА до момента през сезона. Не им позволихме да изнасят топката, а знаете – Лудогорец разполага с бързи футболисти. Този път това не се получи, те не атакуваха по начина, по който могат и са показвали. В събота е важно да не загубим, но по-важно е да спечелим. Ще стане много интересно, ако бием, много интересно… Ако загубим, 80% е ясно, че Лудогорец ще стане шампион. Аз обаче смятам, че имаме сили да не загубим и втория мач", заяви още той. А как Ел Маестро коментира ЦСКА и България след уволнението си вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички