Паро обърна палачинката: Оздравяване на ЦСКА ще стане заболяване, зад Гришата сме


Паро обърна палачинката: Оздравяване на ЦСКА ще стане заболяване, зад Гришата сме

1184 0

Легендарният треньор на ЦСКА и член на Клуба на ветераните на "червените" Аспарух Никодимов заяви, че с останалите бивши играчи на "армейцитеЮ ще подкрепят Гриша Ганчев, каквото и да реши той, за да спаси клуба.

Преди броени дни Никодимов заяви от името на ветераните, че иска оздравяване на ЦСКА, като това според тях е най-удачният вариант за бъдещето на клуба. Сега обаче той заяви друго.

"Не сме взели решение след срещата с Гриша Ганчев. Обсъждахме няколко варианта, които са известни. От срещата стана ясно, че Гришата е мислил върху варианта оздравяване. Не е вярно, че въобще не е обсъждано тази опция. Дори напротив. Истината обаче е, че дори да се тръгне към оздравяване, ще има много подводни камъни. Никой няма да извади 30-40 милиона да погаси задълженията. Т.нар организирани фенове, ако искат да извадят по 1000 лева и да оздравят старото дружество, са добре дошли. Там е работата обаче, че ако се стигне до оздравяване, то май ще стане повече заболяване", коментира Паро пред Sport1.

Никодимов не пожела да разкрива подробности за плановете на Ганчев, но заяви, че с ветераните твърдо застават зад бизнесмена.

"Ние ще застанем твърдо зад Гриша Ганчев. Планираме да пуснем декларация, в която да го подкрепим напълно, каквото и решение да вземе за бъзещето на ЦСКА. А окръжна просто не е вариант, забравете. Ако това стане, интересът към ЦСКА ще изчезне, а фактически това ще е смъртта на ЦСКА. Затова аз смятам, че Гришата трябва да бъде подкрепен", отсече легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички