Паро: ЦСКА трябваше да има аванс от 5 точки


Паро: ЦСКА трябваше да има аванс от 5 точки

1389 0

Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов, говори по актуалните теми свързани с "червените". "Атаката на ЦСКА към титлата се изостря отново с оглед загубата на Лудогорец и скъсяването на изоставането само на точка. Но и ЦСКА изпусна такива победи, че не е истина. Сега трябваше да води с 5 точки в първенството, а вместо това изостава с една. Тези грешки срещу Етър, Пирин и Ботев може да изиграят лоша шега на отбора в края на сезона. Но футбола затова го обичаме - никога не знаеш каква изненада може да ти поднесе. Видяхме и, че Лудогорец може да губи точки".

"На този етап пиша добра оценка на Белчев по повод първата му година начело на ЦСКА. Постигна нелоши неща, но има и още много за подобряване. Като спечели титлата, тогава оценката ще е отлична. За такъв успех обаче са нужни и изпълнителни. Не става само с приказки и тактики, трябва и играчи да имаш, които да реализират замисъла на треньора и да са дисциплинирани", , заяви Никодимов пред "Тема спорт".

"Що се отнася до съдийството - нека и Лудогорец да попищят малко, да видят, че не е хубаво да те цакат. Мечката като играе при комшията, нали ще дойде и при теб...А защо не плакаха от реферите след мача с ЦСКА? Защо като мъже не си признаха, че е имало дузпа за ЦСКА тогава? Тези номера ги знаем, не са нови. А ползата от онзи господин Бата е точно нулева. Какво подобри в съдийството? По-правилни тъчове и корнери ли да даваме? Пари на вятъра е неговото възнаграждение"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички