Паро: ЦСКА трябва да се възползва от отстъплението на Лудогорец

Легендарният български треньор Аспарух Никодимов представи своята биография "С ЦСКА в сърцето" в Бургас. Той се срещна с привърженици на "червените" от местния фен клуб "Перспектива", като коментира и теми, свързани с отбора.

"В България винаги бързо даваме оценка на нещата. Нестор може да е добър треньор, но за един чужденец е много трудно да се приспособи и да разбере психиката на българина. Всеки я разбира тази игра и всеки дава акъл. Треньорът няма много опит, а и трябва да взима някои решения в движение. Може би се колебае за някои неща, но това е нормално. Оценката за един треньор се дава, като видиш резултатите накрая и дръпнеш чертата. Още е е рано за генерални изводи", каза Паро, цитиран от "Тема Спорт".

Паро: Съдията помогна на Левски, Обертан бе най-класният на терена

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разкритикува играта на "червените" в дербито с Левски, загубено с 0:1. В същото време той похвали “сини...

ИЛИАН ИЛИЕВ: ЛУДОГОРЕЦ ОТСТЪПВА, ЦСКА БУКСУВА, ПОЖЕЛАВАМ НА ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ШАМПИОН

"За Купата ще е трудно, защото мачът с Лудогорец е в Разград, но ЦСКА си има своите шансове. Още повече, че Лудогорец малко дръпна назад в последните месеци, имат отстъпление от това, което бяха. ЦСКА трябва да се възползва от това, особено в първенството. Левски също няма да се даде лесно. Ще има яка битка за титлата", добави Никодимов.

"ЦСКА е по-добре с българите от другите водещи отбори. Започва с по 4-5 наши момчета, понякога и до 6 стига. Част от тях са и в ядрото на националната селекция", отчете още легендата.

Тези дни стана ясно, че ПСВ има интерес към голямата звезда на ЦСКА Кирил Десподов. Ще го продадат ли "червените" - четете в този материал

Още по темата

Please select answer!