Паро: Стойчо взимаше 40 000 при "Титан", явно и сега му ги дават


Паро: Стойчо взимаше 40 000 при "Титан", явно и сега му ги дават

1446 0

Иво Иванов явно знае колко точно е заплатата на Стойчо Младенов, щом го казва. Аз съм сигурен, че не е толкова, колкото е официално обявена - 10 хиляди лева. Дали работата, която върши, ги заслужава тези пари, се вижда в края на сезона. При "Титан" получаваше 40 хиляди. Сега, щом му дават, значи имат пари в Борисовата градина за прахосване.

Нещата, които Иванов казва, са стари и се знаят. Новото е, че той казва истината. Досега никой не го правеше, въпреки че се направиха толкова пресконференции. Явно е, че имат някакъв спор "Титан" и Александър Томов. Това е начинът "Титан" да отговори на последната пресконференция, на която Томов заплаши, че ще ги съди. Длъжни са да се защитят хората. Каква е истината, може да каже Иво Иванов, той е един от хората, които я знаят, цялата. Другите са периферни участници.

Отнемат ли лиценза на ЦСКА, Томов ще трябва да каже защо. Той и другият собственик казват, че всичко е наред. После сигурно ще кажат, че Господ се е намесил, за да им вземат лиценза. Томов и Тодоров знаят най-добре. Те могат да разполагат с ЦСКА и да правят с клуба каквото поискат. Не знам дали това е драмата в ЦСКА, или по-скоро е голямата трагедия, или подигравка. Толкова ли няма един закон в България, по който държавата да им каже "Елате тука, дайте този и този документ. Какво правите,бе? Нямате право да управлявате този клуб" и така нататък.

Всеки прави каквото си иска. Има един милион, а харчи 10. Това на какво прилича? Томов каза, че е дал 10 милиона за клуба, значи има откъде да идват деветте разлика. Не може по такъв смешен и идиотски начин да се управлява ЦСКА.

Тая с феновете сме я чули и видели вече. Откакто започнаха да се бъркат феновете в управлението, нещата станаха миш-маш. Имаше техни представители и в УС на клуба, знаем ги какви са. Щом са толкова много, да бяха изкупили акциите.

Как ще управляват феновете, като на ЦСКА му трябват 10 милиона, от къде ще ги намерят? Не става така. По един лев да пуснат билетите, половината пак ще искат да влязат гратис. В Германия и Испания феновете си плащат членски внос и са членове, не само запалянковци, но си плащат членския внос. От него се покрива и голяма част от бюджета на дадения клуб. Това го разбирам, всичко друго е смешно и измислено. Като искаш думата да си кажеш мнението - ето ти я "Армията". Можеш да си вземеш билет, да покажеш, че те има и да скандираш каквото искаш, да търсиш сметка колкото искаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички