Паро: Нормално е Карачанаков да си тръгне


Паро: Нормално е Карачанаков да си тръгне

1985 0

Най-успешният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов подкрепи решението на Антон Карачанаков да напусне отбора. Според него основна вина за този му ход носи ръководството.

"Нормално е да си тръгне, защото вече е на 22 и има нужда да играе редовно. Сега му е времето да се доказва, а не да търка пейката. В някои мачове показа, че има голям потенциал. Да, не се намираше в най-добрата си форма, но е трудно напълно да се възстановиш след подобна тежка контузия. А и тя му загуби времето", каза Паро пред "Тема Спорт".

"Не е виновен Стойчо, че не го е пускал редовно, а ръководството. Ако шефовете му бяха платили навреме, Антон нямаше да има повод да разтрогне. Отборът бе напуснат от талантлив играч, но не мога да кажа дали ще липсва през пролетта. Ако намерят по-добър - няма проблеми", добави Никодимов.

"Нормално е изявите му да бъдат колебливи. Той така и не бе наложен. Трябваше да му се даде повече шанс. Съжалявам за напускането му, защото го харесвах. Кариерата му в ЦСКА можеше да се развие и по по-добър начин”, каза още Паро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички