Паро Никодимов: Ганчев е човекът за ЦСКА, той действа, не праща писма


Паро Никодимов: Ганчев е човекът за ЦСКА, той действа, не праща писма

845 0

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира пред "Тема Спорт" новината, обявена от Гриша Ганчев, че ЦСКА ще е в А група през новия сезон.

"Изключително много се радвам от изявлението на Ганчев. Той доказа, че е човекът за ЦСКА. Най-радващото е, че най-после има официална позиция около казуса на клуба. Очевидно се е намерил начин ЦСКА да продължи своето нормално съществуване. Оттук насетне хората на "Армията" трябва да получат пълна подкрепа. Ганчев не спира да показва, че има дългосрочни намерения за клуба и наистина иска да го изведе до най-високото ниво. Доказва го не само с това, че издържа отбора от лятото насам, но и със стартиралите ремонти по "Армията" и Панчарево. Толкова мащабни дейности по базата не са били извършвани повече от 25 години. Ганчев мисли в далечно време, той няма да си занесе базата вкъщи, така че приветствам действията му", заяви Никодимов.

МС потвърди пред Sportlive.bg: Среща между Борисов и Ганчев имаше

Що се отнася до срещата, инициирана от премиера Бойко Борисов, Паро заяви:

"Беше ясно, че Борисов може да помогне. Той е отворен към спорта. Може да е левскар, но добре разбира, че без съревнованието ЦСКА - Левски българският футбол е една кръгла нула. Това ни се доказва вече близо година с "невероятната" интрига между 9 отбора в А група. Приключва едно първенство, което никой няма да помни след месец. Редно бе Борисов да направи нещо за ЦСКА и се радвам, че това стана факт", добави Никодимов.

По повод освобождаването на Александър Тодоров и молбата за смяна на синдика Дора Милева той коментира:

"Който дава парите, той командва. Не знам дали е имало опит за преврат, това не мога да го твърдя като страничен наблюдател. Но се вижда, че е едно да имаш претенции, че ще оздравяваш клуба и да изпращаш писма, а съвсем друго е да действаш", категоричен бе Никодимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички