От ЦСКА продължават да настояват за Стамен Белчев

Стамен Белчев отново е фаворит за старши треньор на ЦСКА. Негов представител е имал среща с Гриша Ганчев преди няколко дни, за да се види как може да се привлече наставникът на Арда обратно в Борисовата градина.

Според източници от ЦСКА спортният директор Джарета не бил имал предвид, че Милош Крушчич става за постоянно треньор на „червените", а ще води отбора до намирането на нов наставник на мястото на Люпко Петрович, пише "24 часа". Крушчич има лиценз ПРО и два пъти е бил старши треньор в Сърбия.

ЦСКА, мостът на Вароша и жълтите павета

В българския футбол, какъвто и да е той, има два клуба с общонационално и социално значение. Това са ЦСКА и Левски. С тях са анжагирани стотици х...

Само преди няколко дни Джарета заяви: "Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев". Все още обаче липсва официално потвърждение от клуба кой ще наследи Люпко Петрович.

Стойчо Младенов също бе сред спряганите, ето какъв обаче не неговият коментар.

Още по темата

Please select answer!