Освободен от ЦСКА разкрива тайни на Осиек


Освободен от ЦСКА разкрива тайни на Осиек
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2870 0

Доскорошният вратар на ЦСКА Данте Стипица говори в Хърватия за качествата на "червените", които са евентуален съперник на Осиек във втория кръг на Лига Европа. Той призна, че не би се върнал на "Армията", но няма лоши чувства към никой в клуба.

"Не бих се върнал в ЦСКА, защото нещата не станаха така, както се бяхме разбрали. Но накрая се разбрахме човешки с боса и останалите хора от клуба. Оставаме в отлични отношения", разказа Стипица пред "Спортске новости.

„ЦСКА има добри играчи. Особено са силни и атрактивни крилата и нападателите. За разлика от другите силни клубове имат и много български играчи. Али Соу е мощен централен нападател, бразилското крило Енрике Рафаел и ганаецът Едвин Джеси са атрактивни. От българите бих отличил национала Николай Бодуров. Играят организирано и са неудобен съперник. Миналата година стигнахме до третия кръг в Лига Европа с ФК Копенхаген, като на мача в Дания имаше много спорни и странни съдийски решения.

В ЦСКА има нов спортен директор - италианецът Джарета, и могат да бъдат много опасни. Много е трудно да се прогнозира такъв мач. Осиек има своите сериозни шансове и ще станат хубави двубои. В ЦСКА вече не е Любослав Пенев, а отбора се води от помощниците му, като ментор им е Люпко Петрович", каза хърватинът, цитиран от "Меридиан мач".

А кой от играчите на ЦСКА е най-близо до напускане това лято - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички