Официално: Нападател на ЦСКА преминава в Англия


Официално: Нападател на ЦСКА преминава в Англия

2415 0

Стойчо Младенов и ЦСКА залагат титлата в краката на Аурелиен Жоакин и новото попълнение Стефан Николич, след като преди минути стана ясно, че Серджиу Буш е бил продаден в Англия.

За това съобщи CSKA TV на своята страница в социалната мрежа "Фейсбук", а новината беше потвърдена и от двама независими източници, които потърсихме от Sportline.bg

От румънския нападател се интересуваше Стяуа, която щеше да опита да го вземе и без пари, но това няма да стане и от тази зима Буш ще заиграе в Шефилд Уенздей.

Бившият член на елита изпада в ужасяваща финансова криза, но вчера беше завършена операцията по продажба на клуба.

Тимът, който е един от най-старите на Острова, бе придобит срещу 30 милиона евро от тайландски инвеститори, а Буш е първият трансфер на новото ръководство.

В касата на ЦСКА ще влязат 500 хиляди евро, които отново ще бъдат използвани за погасяване на текущи задължения, включително и заплати от последния месец.

Сумата е далеч по-малко от тази, която ръководството на тима очакваше за нападателя - 1.6 милиона евро. Нито един тим обаче не се нае да плати тези пари, въпреки че имаше интерес от Румъния, Италия и Турция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички