Обрат: ЦСКА може и да си върне Меркадо


Обрат: ЦСКА може и да си върне Меркадо
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2049 0

Еквадорското крило Кевин Меркадо може отново да облече екипа на ЦСКА-София, макар че напусна „Армията" само преди месец. Това ще се случи при положение, че резултатите от тестовете на португалеца Укра, не са задоволителни.

Бившият футболист на Порто е с безспорни качества, които се нравят на Стамен Белчев, но физическото му състояние е притеснително. Той е скъсал кръстни връзки през април миналата година и не е играл футбол близо 10 месеца. Ясно е, че Укра ще е напълно готов за игра след 3 или 4 седмици и няма да вземе участие в днешната контрола с Вихрен. И за да са уверени, че 29-годишният футболист е здрав, то той ще премине множество медицински тестове, пише "Меридиан мач".

Ако се окаже, че резултатите от тях са лоши, то от ЦСКА-София ще направят опит да си върнат Кевин Меркадо. Той е собственост на Гранада, но не попада в плановете на испанците. Еквадорецът бе пред трансфер в Барселона Гуякил, но сделката пропадна и сега реално палачът на Лудогорец от мача в Разград няма отбор, в който да играе. Всичко обаче е условно, тъй като нещата зависят от физическата форма на Укра и резултатите от медицинските тестове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички