Няма да има наказание за съдията на ЦСКА - Ботев, СК със странно обяснение за дузпата


Няма да има наказание за съдията на ЦСКА - Ботев, СК със странно обяснение за дузпата
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

3009 0

Реферът Петър Костадинов, който направи куп груби грешки по време на 1/2-финалната среща реванш от турнира за Купата на България между ЦСКА и Ботев Пд няма да получи наказание. От Съдийската комисия не смятат, че той заслужава санкция и няма да му отнемат наряда за срещата между Славия и Локомотив (Пловдив), който ще се състои в понеделник (29 април) от 17.30 часа.

Интересна е трактовката на СК за дузпата в 85-ата минута. При нея не се виждала лявата ръка на Ничев, но преди това червените имали три претенции за 11-метров наказателен удар. Така щяло да се стигне до четвърта неудовлетворена претенция на ЦСКА и било “добро моментно решение”. Въпреки това от СК са склонни да признаят, че по-скоро няма дузпа за домакините.

Костадинов е получил 7,9 за отсъжданията си по време на двубоя между червените и пловдивчани. Като цяло това не е висока оценка, но не е и достатъчно ниска, за да се наложи наказание, информира "Спортал". Според СК реферът е допуснал грешка при първия жълт картон на Филипов. Той му бил показан за натрупване, въпреки че до този момент имал само две безобидни нарушения. Вторият жълт картон на защитника в 53-ата минута обаче бил вън от съмнение, категорични са от съдийската комисия.

Силните изяви на играчите на пловдивчани не са останали незабелязани и две от звездите са впечатлили силно скаутите на турски тим - ето и повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички