Някогашна надежда на ЦСКА буквално удари дъното


Някогашна надежда на ЦСКА буквално удари дъното

13306 0

Преди години ЦСКА, а и българският футбол като цяло, възлагаха големи надежди на един млад талант, който беше впечатлил с добрата си скорост, отличната си техника и усета си към играта. Името му е Орлин Орлинов, а след поредица от скандали той буквално удари дъното, пише вестник "България днес".

"Изглежда пропаднал и неадекватен, нищо общо с онова момче, което се канеше да покори спортните върхове”, споделил пред изданието свидетел на състоянието на Орлинов.

Медията пише още, че бившият футболист преспивал в хостели, когато може, просел дреги и не разполага с никакви средства. Дори семейството му, което е заможно, е вдигнало ръце от него.

Още на млада възраст той се жени, но тогава започват и проблемите му. Алкохолът не му прощава, като бившата му съпруга разкрива, че често е била бита от футболиста, което е довело и до бързия развод. Моделката Катрин Вачева пък го осъди за побой, след като тя влезе в болница с тежки наранявания по главата.

След едва едногодишен престой в ЦСКА, където никой не го помни с добро, Орлинов играе за Загорец, Чавдар (Бяла Слатина), Дидим Белеиспор, ФК Любимец и Спартак Варна. За последно е бил на футболен терен през 2014 година, а в последните 3 години тотално се загуби от полезрението на медии и приятели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички