Новият в ЦСКА с чутовна пиянска издънка, взривила Букурещ (ВИДЕО)


Новият в ЦСКА с чутовна пиянска издънка, взривила Букурещ (ВИДЕО)

4246 0

Новата перла в селекцията на ЦСКА Стефан Николич е имал доста сериозни проблеми с дисциплината по време на престоя си в Стяуа.

Медиите в Румъния припомниха, че роденият през 1990 година черногорец е бил изключително обещаващ талант, но е имал проблеми с алкохола и постоянно е излизал нощем, с което си е спечелил изгонването от клуба.

Думите на местните журналисти се потвърждават и от скандално видео (може да го гледате под статията), на което той и негов съотборник са във видимо нетрезво състояние, а самият Николич повръща като за последно през прозореца на местно такси.

Роденият през 1990 година черногорец за последно игра в корейският Инчеон Юнайтед, където записа 7 мача, но не успя да се разпише. Николич е юноша на ОФК Београд. После преминава през тимовете на белгийският Лиерс и румънските Политехника Тимишоара и Стяуа.

За гранда от Букурещ Николич записва 48 мача и вкарва 7 попадения. Стефан бе в състава на румънците по време на мачовете срещу ЦСКА в Лига Европа преди няколко години. Футболистът има мачове за юношеския и младежкия национален тим на Черна гора.

Той подписа за 1.5 години с ЦСКА.

Ето и скандалното видео! Частта с Николич започва в 55-ата секунда:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички