Новият в ЦСКА е Кралят на хумора и има завидно мъжко достойнство (СНИМКИ)


Новият в ЦСКА е Кралят на хумора и има завидно мъжко достойнство (СНИМКИ)
Снимка: принтскрийн

6810 0

Новодошлият в ЦСКА Андре Филипе Алвес Монтейро ще се превърне в душата на съблекалнята, ако остане в отбора. Португалецът е много популярен в родината си със своето чувство за хумор и забавните снимки и видеа, които качва в социалните мрежи. На някои от тях футболистът позира почти гол.

"Винаги съм бил щурак. Във всички отбори, в които съм играл. Ако не бях футболист, сигурно щях да съм комик. За да се подготвят за мач, някои футболисти стоят в ъгъла си, други слушат музика. Аз трябва да се смея, това е начинът ми да се подготвя", споделя Монтейро.

"След мач обикновено, зависи от резултата, хората биха могли да ми кажат "добър мач" или "слаб мач". Или "Следващият път ще се справиш по-добре". Вместо това те идват при мен, за да ми кажат да кача повече снимки в профила си, за да ги забавлявам", споделя Андре със смях.

Най-скандалната снимка на играча го показва чисто гол, само с една тежест на мъжкото му достойнство. Снимката е манипулирана, за да убеди в здравината на половия му орган. Всъщност зад него стои съотборникът му Андре Вияш-Боаш, който придържа тежестта, но е изрязан от снимката.

29-годишният футболист носи прякора "Укра" от 13-годишна възраст. Той му е даден заради русата му коса и приликата му с украинец.

В португалския Рио Аве той изживява едни от най-добрите си моменти. Нападателят е един от капитаните на тима, показва лидерски качества и е силно уважаван заради добротата си. Привържениците винаги ще помнят приноса му за победата над Бенфика с 2:1. Това се случва през пролетта на 2015 година, Монтейро вкарва за 1:1 от дузпа, като победата идва в добавеното време на мача. С екипа на този отбор, когато е на 27 години, той получава и първата си повиквателна за националния отбор - за приятелския мач срещу Кабо Верде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички