Новата звезда на ЦСКА трогна всички: Дължа всичко на брат си, който спеше по жп гари


Новата звезда на ЦСКА трогна всички: Дължа всичко на брат си, който спеше по жп гари
Снимка: Instagram

2910 0

Новият любимец на сектор Г на "Българска армия" Мауридес беше обявен за играч №1 на 4-ия кръг на Първа лига, като той получи наградата си днес. Това беше очаквано след страхотното му представяне, но на пресконференцията той трогна журналисти и медии с историята на своето семейство и най-вече на своя брат - Майкон, който в момента е сред най-важните играчи на турския Галатасарай.

Нападателят призна, че той дължи кариерата си на своя брат, както и добруването на цялото семейство, което е живеело много бедно в Бразилия, докато Майкон се утвърди като играч в Европа.

"Роналдо и Адриано са моите идоли, но на първо място е брат ми. За това, което сме преживели. За да стигне там, където е стигнал, първо е спал на жп гарите в чували за картофи. И затова съм толкова горд с моя брат, че е постигнал всички тези неща, защото вкъщи нямахме какво да ядем.

Той винаги ще бъде гордостта на семейството и аз съм много благодарен на него като мой брат”, каза Мауридес по повод на по-големия си брат - Майкон, който играе в Галатасарай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички