Нова решителна крачка на ЦСКА към базите


Нова решителна крачка на ЦСКА към базите
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1504 0

Ръководството на ЦСКА продължава диалога си с Мини­стерството на спорта въпре­ки оставката на правител­ството. "Тема Спорт" пише, че фигури от управата на ар­мейците ще имат днес су­тринта среща с новия мини­стър проф. Даниела Дашева по въпроса за "Армията" и Пан­чарево.

Статутът на базите предстои да бъде променен, като те преминават от пу­блична държавна в частна дър­жавна собственост. Това ще улесни инвестициите в тях. Очаква се ЦСКА да ги получи за дълги години, като сключи пу­блично-частно партньорство с новия им принципал в лице­то на "Национална спортна база". Много е вероятно дого­ворката между двете страни да стане факт през следващия месец или най-късно през ап­рил.

От четвъртодивизионния клуб ЦСКА 1948 пък изявиха ап­етити да домакинстват през пролетта на "Армията" и съ­що са инициирали среща с но­вия министър на спорта. Според дминистративнияа директор на ЦСКА Милко Георгиев, "червените" имат договор с Министер­ството на спорта да изпол­зват стадиона и не съществу­ва начин друг клуб да се наста­ни на него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички