Никон Ел Маестро: Добре, че брат ми го нямаше, защото щеше да убие някого


Никон Ел Маестро: Добре, че брат ми го нямаше, защото щеше да убие някого
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2324 0

Братът на Нестор Ел Маестро - Никон, води тима на ЦСКА в двубоя срещу Верея, спечелен от "червените" с 1:0. Нестор бе наказан за тази срещи след двубоя с Лудогорец, където опита да измоли добавено време.  Младият специалист призна след двубоя, че не е очарован от играта на тима в първия си мач като старши треньор.

"В крайна сметка е добре, че брат ми го нямаше тук, защото си мисля, че на полувремето можеше да убие някого. Започнахме мача много бавно. Когато играеш по подобен начин флиртуваш с бедствието. През вторто полувреме подобрихме интензитета си, играхме повече в тяхната половина", сподели Никон след края на мача.

"Те имаха шанс още в началото, но това бе единствената им възможност. След това доминирахме. За по-добър резултат трябваше да играем по добре. Не мисля, че имаше подценяване. Не можем да си позволим да подценяваме никого“, допълни 25-годишния специалист.

Кристиян Малинов също не бе доволен от играта на отбора - ето какво сподели

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички