Нежелан в ЦСКА се хареса на турски гранд


Нежелан в ЦСКА се хареса на турски гранд
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2172 0

Разочаровалият в ЦСКА Едвин Джеси е пред трансфер в турския гранд Бешикташ. За тази възможност информира журналистът Елнур Кулиев, който от много години живее в Истанбул и е наясно с трансферната политика на големите турски клубове.

Бешикташ в момента изостава от Истанбул Башакшехир и Галатасарай, така че трудно ще се пребори за място в Шампионска лига в края на този сезон. Именно това е причината истанбулският гранд да не жали средства през лятото, за да стегне редиците си, пише "Меридиан мач". Престоят на Джеси в ЦСКА е много противоречив и през този сезон той определено може да се смята за разочарование.

Националът на Гана пристигна на „Армията“ през зимата на 2018-а, а миналата пролет направи някои добри мача под ръководството на Стамен Белчев. Той игра на ниво и в двубоите на „червените“ в Лига Европа през лятото, когато отборът бе воден от Нестор Ел Маестро. Джеси направи много силен мач като плеймейкър срещу Адмира Вакер в София и бе пробван още няколко пъти на тази позиция, но без успех.

Той обаче разочарова в последните месеци, когато съвсем загуби титулярното си място и показва очевидно нежелание да продължи кариерата си в България. Той се представи много слабо в двете дербита с Левски, като бе изгонен още през първото полувреме на сблъсъка през февруари и обрече тима си на загуба. При всички положения ЦСКА ще се опита да измъкне прилична сума за един от чужденците си, които имат съвсем прилична визитка. Според специализирания сайт Transfermarkt.de цената на Джеси е 1,5 милиона евро, но на „Армията“ ще бъдат доволни и ако вземат близка до тази сума, но по-малка.

Веднага след отпадането на "червените" от Купата на България пък се заговори и за смяна на Любослав Пенев - ето кого гласят за негов заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички