Непобедимият Берое срещу атакуващата мощ на ЦСКА


Непобедимият Берое срещу атакуващата мощ на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1018 0

От началото на сезона Берое няма нито едно поражение, но старозагорци ще имат най-тежкия си тест тази вечер. В мач от 7-ия кръг възпитаниците на Александър Томаш се изправят срещу ЦСКА в опит да запазят баланса си без поражение в Първа лига.

Това обаче няма да е никак лесна задача. Заралии нямат победа над ЦСКА у дома вече 27 години, а "червените" показаха, че навлизат в страхотна форма, разнищвайки всеки отбор по пътя си след поражението от Лудогорец преди няколко седмици.

Срещата е по-специална за няколко души в Берое. Старши-треньорът Томаш, Павел Витанов и Антон Карачанаков са юноши на ЦСКА, докато в същото време новият нападател Мартин Камбуров също мина през "червените", макар че не успя да се наложи там. Той ще излезе срещу "армейците" с трети различен клуб, като досега се е разписвал и с Локо (Пд), и с Локо (Сф) срещу тима от "Българска армия". Иван Иванов, който също игра дълго време за ЦСКА, подписа с Берое през седмицата.

Берое показва силна игра в защита до момента през сезона, но какво ще стане срещу ЦСКА? "Червените" са най-резултатният отбор от началото на сезона, като Каранга, Манолев и Тиаго Родригес оформиха страхотно партньорство в атака. Тиаго вече има 5 асистенции и 3 гола, а нападението на ЦСКА е вкарало общо 18 гола. Възпитаниците на Стамен Белчев са в серия от 4 победи.

Срещата между двата отбора е от 18:45 часа в Стара Загора и може да я следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички