Недопускането до Европа променя селекцията на ЦСКА, но не и мисията


Недопускането до Европа променя селекцията на ЦСКА, но не и мисията
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1851 0

ЦСКА може да промени плановете си за селекция, след като не бе допуснат до участие в евротурнирите, пише "Тема Спорт".

"Червените" ще решават днес как точно да процедират с футболистите, които са набелязали за привличане. С оглед на това, че клубът не получи право на евроизлаз, може би подходът към подписването на договори с нови играчи ще бъде коригиран.

ЦСКА бе в напреднали преговори с няколко състезатели и изчакваше окончателната развръзка относно евроучастието си, за да предприеме последната стъпка относно финализирането на някои сделки.

От друга страна, част от желаните футболисти не искат да преминат в Борисовата градина, при положение че отборът няма да участва на международната сцена.

Треньорът Стамен Белчев вече призна на пресконференция преди заминаването за Австрия, че клубът е ударил на камък в преговорите с някои играчи заради спирането му за Лига Европа.

При настоящата ситуация "червените" вероятно ще направят по-скромна селекция от планираната. Както е известно, до този момент договор с клуба има само едно ново попълнение - бразилецът Енрике Рафаел (23 г.), който играе като крило и зад нападателя. ЦСКА преговаряше също с вратар, централен защитник, плеймейкър и централен нападател.

Негативното за клуба решение на УЕФА по всяка вероятност ще забави допълнително привличането на играчи. Такива бяха анонсирани още за началото на лагера в Австрия, но клубът предпочете да заеме изчаквателна позиция.

Въпреки шокиращата новина от Нион, целта в първенството ще остане непроменена от вече заявената - ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички