Насрочиха важна среща в ЦСКА, ще разискват два важни въпроса

Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица, твърди "Тема спорт". На сбирката, която ще се проведе след дербито с Левски във вторник, ще бъдат обсъдени двата най-важни въпроса в клуба - треньорският и селекционният. Решение кой да води отбора през идната кампания ще има в последните дни на месец май.

ЦСКА се оглежда за нов специалист, като вниманието отново е съсредоточено върху чужденци. Не е изключен обаче и сценарий, при който настоящият щаб - Добри Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, да се запази поне в началните месец-два от новия сезон.

Лятна "разпродажба" в ЦСКА: Клубът пред раздяла с петима

Сериозна разпродажба готвят шефовете на ЦСКА през летния трансферен прозорец. Причина за това е клонящият към нулев сезон за тима, който все още ...

През следващата седмица ще бъде взето и решение с кои футболисти да се раздели клубът. Трябва да се реши съдбата на двама под наем - Нуно Томаш и Жоржиньо. Ще се стигне и до разтрогването на контрактите с част от играчите. На сбирката ще се коментират и потенциални попълнения.

ТРАНСФЕРНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЦСКА: ОЩЕ ЕДИН НАЦИОНАЛ Е ПРЕД ТРАНСФЕР НА "АРМИЯТА"

ТРАНСФЕРНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЦСКА: ОЩЕ ЕДИН НАЦИОНАЛ Е ПРЕД ТРАНСФЕР НА "АРМИЯТА"

В ЦСКА искат да сглобят силен отбор и да засилят дълбочината, за да гонят участие в груповата фаза на евротурнирите. "Червените" стигнаха до третия кръг на Лига Европа през миналата година, но целта сега е да се пробие по-напред. Има и един много изненадващ български вариант за нов треньор на столичния гранд. Вижте подробности в този материал

Още по темата

Please select answer!