Насрочиха важна среща в ЦСКА, ще разискват два важни въпроса


Насрочиха важна среща в ЦСКА, ще разискват два важни въпроса
Снимка: БГНЕС

3716 0

Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица, твърди "Тема спорт". На сбирката, която ще се проведе след дербито с Левски във вторник, ще бъдат обсъдени двата най-важни въпроса в клуба - треньорският и селекционният. Решение кой да води отбора през идната кампания ще има в последните дни на месец май.

ЦСКА се оглежда за нов специалист, като вниманието отново е съсредоточено върху чужденци. Не е изключен обаче и сценарий, при който настоящият щаб - Добри Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, да се запази поне в началните месец-два от новия сезон.

През следващата седмица ще бъде взето и решение с кои футболисти да се раздели клубът. Трябва да се реши съдбата на двама под наем - Нуно Томаш и Жоржиньо. Ще се стигне и до разтрогването на контрактите с част от играчите. На сбирката ще се коментират и потенциални попълнения.

ТРАНСФЕРНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЦСКА: ОЩЕ ЕДИН НАЦИОНАЛ Е ПРЕД ТРАНСФЕР НА "АРМИЯТА"

ТРАНСФЕРНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЦСКА: ОЩЕ ЕДИН НАЦИОНАЛ Е ПРЕД ТРАНСФЕР НА "АРМИЯТА"

В ЦСКА искат да сглобят силен отбор и да засилят дълбочината, за да гонят участие в груповата фаза на евротурнирите. "Червените" стигнаха до третия кръг на Лига Европа през миналата година, но целта сега е да се пробие по-напред. Има и един много изненадващ български вариант за нов треньор на столичния гранд. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички