Наш бразилец си дойде за балотажа


Наш бразилец си дойде за балотажа
Снимка: БГНЕС

966 0

Бившият футболист на ЦСКА и Литекс Тиаго Силва се завърна у нас заради балотажа. Тити, както го наричат приятелите му, загря за вота днес на тежка софра. Той веднага се събра със стари дружки в легендарното столично заведение "Под липите". Там по царско време тежки дискусии са водили най-големите ни писатели. "Утре ще гласувам", написа Силва на стената на приятеля си Смилен Манов, който бе част от компанията му. Двамата са близки покрай нощния живот, който водеше Тити у нас. Силва бе чест гост на елитните нощни клубове в София, макар и да бе любител на чашката, пише „7 дни спорт”.

Тиаго Силва взе роден паспорт, но така и не заигра в националния отбор. Той записа само един мач - 3:1 над Турция през 2005 г. След него обаче се разбра, че Христо Стоичков не може да разчита на него, защото като юношески национал на Бразилия става световен шампион. Две години по-късно напусна България, а през 2012 г. сложи край на кариерата си. Тити в момента е успешен бизнесмен в родината си. Защитникът инвестира парите, които спечели по терените у нас, в строежа на блокове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички