Най-после ЦСКА получи пари за Преслав Йорданов


Най-после ЦСКА получи пари за Преслав Йорданов
Снимка: БГНЕС

1292 0

ЦСКА е получил в понедел­ник първия транш от тран­сферната сума за Преслав Йорданов. Ордабаси най-после се е разплатил и ще получи жълтата карта на напада­теля през тази седмица. За­ради забавянето на казахстанския клуб Йорданов про­пусна първите две официал­ни срещи от местния елит.

Двубоят, в който Преслав може да направи официален дебют, е на 18 март (събо­та) в гостуването на Актобе.

Двама 18-годишни юноши водят тренировъчен процес с представителния отбор на ЦСКА и се надяват на офи­циален дебют през пролет­та. Стамен Белчев е повикал при мъжете левия бек/крило Ангел Лясков и централния нападател Тонислав Йорда­нов, пише "Тема спорт".

И двамата са набор 1998 г. и са сред най-големи­те таланти в клуба. Лясков и Йорданов играят за дубъла, където са основна част от състава на Светослав Тодо­ров. Дотук през сезона бра­нителят е записал 15 мача и 2 гола, а нападателят, кой­то предизвика сравнения с Димитър Бербатов, има 9 участия и 3 попадения, от които 2 срещи и 2 гола през пролетта.

Вчера отборът проведе две занимания. Бразилският нападател Фернандо Каранга все още се готви на облек­чен режим, но има шансове да се появи на терена срещу Локо Пд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички