Нагъл, по-нагъл, Лупи, Тройчо…


Нагъл, по-нагъл, Лупи, Тройчо…

6275 6

С прискърбие трябва да съобщим на привържениците на ЦСКА, че техният отбор е попаднал в ръцете на най-големите наглеци. В ръцете направо на световни наглеци!

Какво всъщност се случи в последните часове?

Първо кандидат-собствениците на клуба Манджукови и Инджови излязоха и казаха, че май ще се откажат от сделката. Мотивите им са, че Сашо Томов – Лупи ги лъже. Склонни сме да им вярваме, този наистина е прочут лъжец. Особено ако се вярва и на публикациите, че Лупи им поискал няколко милиона лева за себе си. И това звучи логично. Томов е прочут с това, че обича парите и едва ли ще си тръгне от ЦСКА току-така. Макар и да разправя, че уж давал пари за отбора. Ние това много не го вярваме. За вземане, ще вземе, ама за даване… Той хич, ама хич не е по даването.

По-смущаващото са думите на Лупи, че се връща да спасява ЦСКА и няма да го дава на Инджовци, Манджуковци и „лица, които рекетират и търсят да спечелят много пари за сметка на стотици хиляди фенове”. Всъщност от него се очакваше да спаси ЦСКА от самия себе си, като се разкара от „Армията” по най-бързия начин. Защото се оказа, че големият инвеститор Лупи всъщност е инвестирал в клуба парите на Инджови и Манджукови. Пак той е заложил като гаранция срещу кредита акциите на футболния клуб. Излиза, че тези са плащали, а Томов е „спасявал” ЦСКА.

Добре, че спортният министър Красен Кралев не се върза на претенциите на Лупи да му хариже стадиона. Сто на сто и него да е заложил срещу кредит, помнете ми думата! Още не е ясно на какво разчита наглецът Томов, за да се разплати с всички кредитори на ЦСКА до 31 март и да получи лиценз за Европа. Вероятно ще търси начин да измами някакви други хора и да им вземе парите. Или ще се оправдае с кандидат-купувачите. Или нещо друго…предстои да разберем.

Още по-големият наглец обаче се казва Стойчо Младенов. Направо удари по наглост Томов в земята! В сайта на Тройчо четем: „Г-н Манджуков хубаво разпитва как се работи в Разград, но не приложи нищо от този прословут модел на „Българска армия“. Напротив – превърна се в обикновен лихвар! Нека не говори за обич към ЦСКА!” Е, това е то.

Добре, да кажем, че Манджуков е лихвар. А Стойчо какъв е? Нали от същите пари на Манджуков плащаха заплатата на треньора на ЦСКА. А тя, както научаваме от документи в днешните вестници, била 30 000 лева. Чисто, без данъци. А на сина му още осем бона, пак от парите на Манджуков, Инджов и други, набутани по някакъв начин в ЦСКА. Значи Тройчо веднъж лапал от тези пари, а сега лае, че били дадени с лихва. Чакайте бе, този за какъв се има?

Това е то ЦСКА днес – славен и голям отбор, попаднал в ръцете на наглеците, лъжците и лапачите. Това всъщност не е ЦСКА, а частната фирма на Лупи и Тройчо. На тази фирма веднъж й лъсна задникът през 2008 г. Сега, по всичко личи, че се е задало същото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички