Над 10 000 се очакват на ЦСКА - Лудогорец


Над 10 000 се очакват на ЦСКА - Лудогорец
Снимка: @Scarpenter_67 @footynews129

2856 0

ЦСКА ще има мощна под­крепа от своите фенове за сблъсъка с Лудогорец на 1 ап­рил (събота). Мачът е от 20:00 часа и ще се играе след паузата в първенството. Ме­ста на "Армията" ще заемат поне 10 000 привърженици на 31-кратните шампиони, кои­то ще се надяват на първа победа на червените срещу този съперник в елита.

Разградчани са един от големите дразнители за ЦСКА през по­следните години и двубоите с тях в Борисовата градина обикновено привличат соли­ден брой публика. Агитката възнамерява да осъществи и специална хореография за по­срещане на Лудогорец.

От ЦСКА все още не са обя­вили подробности около биле­тите за срещата. Няма ин­формация дали цената на входните талони ще бъде променена. В момента пропу­ските са по 12 лв. за Сектор А, 10 за Сектор В и 5 за Сектор Г. В следващите дни ще има по­вече яснота кога ще бъдат пу­снати в продажба билетите и на каква стойност ще бъ­дат. Много е вероятно на­стоящите цени да не бъдат променяни.

Посещаемостта в среща­та с Лудогорец до известна степен ще зависи и от пред­стоящия мач с Локо Пд. Сре­щата със смърфовете е в съ­бота от 15:00 часа на "Лаута". ЦСКА ще опита да затвърди стопроцентовия си ак­тив в гостувания в провин­цията през 2017 г. след 2:0 над Черно море и 1:0 над Берое. Евентуална издънка в Пловдив обаче ще повлияе негативно на посещаемостта на 1 ап­рил. Отлив очаквано имаше след загубата от Левски и на двубоя с Монтана бе регистриран най-ниският интерес към мач на ЦСКА в елита този сезон, пише "Тема Спорт".

Двубоят с Лудогорец се па­да два дни след търга за акти­вите на ПФК ЦСКА АД, който ще се проведе на 30 март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички