Моментът, в който ЦСКА загуби титлата в Първа лига


Моментът, в който ЦСКА загуби титлата в Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3496 0

Младата звезда на ЦСКА - Кристиян Малинов, получи наградата за най-добър футболист от предпоследния кръг на Първа лига и говори подробно за случилото се при "червените" през пролетта. Армейците имаха всички шансове да спечелят и титлата, и Купата на България, но през март и април допуснаха куп грешки, които в крайна сметка ги оставиха без трофей, а и без финал. Загубите костваха главата на треньора Стамен Белчев, а Малинов изрази своето мнение как се е стигнало до спада, обрекъл сезона на "червените".

"Не мисля, че сме почнали да играем по-слабо към края на сезона, просто с оглед на наказания и контузии, според мен леко влезе един дисбаланс в отбора. Може би също така някои по-слаби игри, а не резултати, започнаха да ни разколебават. Разковничето беше в мача с Лудогорец, в който водехме с 2:1 до 85-та минута, но след това го загубихме. Там мисля, че рухнахме", сподели халфът по време на пресконференция в петък.

Той коментира и какво го очаква в бъдеще, но Малинов прекрати всички спекулации, подчертавайки че мисли само за следващия сезон с екипа на отбора от "Българска армия".

"Първо ще си починем, след това мислим изцяло за Лига Европа и за новия шампионат. Надявам се да се представим добре в Лига Европа, колкото се може по-напред да стигнем и през новия шампионат да се борим отново за титлата и Купата", каза още футболистът на "червените".

"Благодаря за наградата и на моите съотборници. Тук е моментът да изкажа моята подкрепа, както аз, така и целият отбор, към Станислав Манолев, който претърпя операция вчера. Ние всички сме зад него и се надяваме, че ще се оправи по най-бързия начин", коментира Малинов след награждаването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички