Министърът на финансите разкри: Литекс ще плати за участието на ВВС за юбилея на ЦСКА


Министърът на финансите разкри: Литекс ще плати за участието на ВВС за юбилея на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10839 0

Военният министър - Красимир Каракачанов и министърът на финансите Владислав Горанов трябваше да обясняват защо ВВС ще участват в насрочения юбилей на ЦСКА на 5 май. По-рано днес стана ясно, че авиацията ще бъде ангажирана с празненствата на "червените".

Обясненията обаче не минаха без гафове. На въпрос към Горанов относно това кой ще заплати за тези услуги, той кратко и ясно отговори: "Литекс". Отговор, който едва ли много ще се понрави на "червените" фенове, които са особено чувствителни около тази тема.

Каракачанов също не остана по-назад, като обяви, че отборът ще празнува не 70-годишнина, а 75-годишнина. Така се наложи министърът на финансите отново да се намеси и да обясни колко години всъщност ще празнуват тази събота. "Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски кога е основан и какво и как е постигнал като успехи. Длъжен съм да покажа уважение към този клуб, който много време е бил в армията. Поради тази причина ще има програма, която Министерството на отбраната ще участва в нея.

Видео BTV:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички