Марков: Срещу ЦСКА се води една кампания от много години


Марков: Срещу ЦСКА се води една кампания от много години
Снимка: БГНЕС

1190 0

"Не знам дали някой го е страх от нас, но с всичките тези медийни атаки се опитват да създават някакъв разкол. Хубавото е, че ЦСКА успя да се запази от всичкото това и доказа, че е жив и ще продължава нагоре”, заяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков пред официалния телевизионен канал на "армейците" .

"Срещу ЦСКА се води една кампания от много години. С оглед на факта, че ЦСКА е най-добре представилият се клуб в Европа през годините, ние сме трън в очите на много наши съперници.

Преминахме през трудни години, но доказахме, че ние сме достатъчно силни и просъществувахме, като не се знаеше изобщо дали ще ни има", добави още той.

„Клубът е в процес на изграждане. Разбирам претенциите и желанията на нашите привърженици, но ние се развиваме и никак не е лесно в такъв кратък период да се сглоби един боеспособен отбор, който да бъде хегемон в българския футбол. Виждате, че Лудогорец гради такъв отбор няколко години”, сподели още Марков.

"Оптимист съм от една страна, а от друга привличането на няколко нови състезатели на ключови постове, от които ЦСКА имаше нужда, ме кара да вярвам, че ще играем по-убедително в оставащите мачове през пролетта. На първо четене виждам, че отборът е добре подготвен във функционално и психическо състояние”, изказа мнението си Марков за предстоящия шампионат.

Според него, най-важното е ЦСКА да има добри резултати, с които феновете на „армейците” да се убедят, че както клуба, а така и отбора, се развива прогресивно и това е правилният път, по който трябва да се върви.

Относно предстоящото гостуване на ЦСКА в неделя на Черно море в първата официална среща за 2017-та година за „червените”, Марков коментира: „Считам, че е от изключителна важност първите ни мачове, които са на чужд терен да бъдат спечелени, за да може настроението и самочувствието преди Вечното дерби да са на високо ниво. Ние играем трудно срещу Черно море. Иска ми се да вярвам, че след неделя всички ще сме доволни след края на мача”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички