Манолев вече отписа шампионската титла


Манолев вече отписа шампионската титла
Снимка: БГНЕС

1048 0

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев заяви след равенството 1:1 с Берое от 31-ия кръг на Първа лига, че на практика битката за титлата в шампионата в приключила. Той допълни, че според него не всички са играли на максимума си днес, а относно разликата от 10 точки с Лудогорец заяви, че има много странични фактори, които са повлияли също.

"Не съм максимално радостен. Излязохме с доста промени в състава, които си оказаха влияние. Резултатът е може би заслужен. Първото полувреме като че ли някои от момчетата не излязоха достатъчно мобилизирани. Знаете, че нямат и много практика. На тренировка е едно, на мач е друго. На почивката си поговорихме в съблекалнята, стегнахме се и излязохме да играем футбол”, коментира Манолев.

"Както виждате, това е футболът. Въпрос на шанс, късмет и съдийски решения. Как може нашият човек да бъде изгонен в Разград, в Левски същата ситуация, изгониха и единият и другият играч. Това не мога да го проумея. Просто идентични ситуации, а за едни се свири така, за други иначе. Иначе се борим докрай. Кажи-речи битката за титлата е приключила. Все пак има още мачове и всичко е възможно. Вярваме, че можем да обърнем резултата срещу Левски. От сега нататък почваме да мислим за този двубой. Надявам се в Купата да излезем и да покажем истинското лице на ЦСКА", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички