Майкъла за Любо Пенев: Концентрираше се повече върху съдийството и БФС, отколкото върху отбора


Майкъла за Любо Пенев: Концентрираше се повече върху съдийството и БФС, отколкото върху отбора
Снимка: принтскрийн

1990 0

Бившият директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира изненадващото напускане на Любослав Пенев и последния му престой му като треньор на "червените". Според него Пенев не е имал основание да се оплаква от условията, които е имал на "Армията".

"Стойчо Стоилов винаги е бил зад гърба му. Марков също се опитваше. Не трябва да забравяме, че имаме и мачове, в които съдиите ни помагаха. Трябва да гледаш и двете страни на медала. Не може да се оправдаваме със съдиите, когато един отбор ти е вкарал 8 гола в 3 мача, и то един футболист участваше в 7 от тях. За мен ЦСКА осигури на Любо перфектни условия. Лошото бе, че закъсняхме с неговото назначаване. А той повече се концентрираше в реакциите срещу съдийството и БФС, отколкото върху отбора. Той промени много неща в отбора, но да не забравяме, че направихме само един мач срещу Лудогорец", коментира Илиев пред "Свободна българска телевизия".

"Колкото и да ми е симпатичен Тодор Неделев, как от ръководството на ЦСКА не се сетиха да му сложат един човек за 15 минути да му извади част от сливиците и той дотам ще играе. Нито е страшно бърз, нито страшно техничен, за България е един от най-добрите, но ЦСКА разполага с достатъчно добри футболисти. Беше тактическа грешка, че не му сложиха човек да играе персонално с него. В момента единственото хубаво нещо в ЦСКА е публиката. Като махнем мача с Лудогорец", каза още бившият ръководител в ЦСКА. А защо в Сърбия стискат палци ЦСКА да стане шампион вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички