Люпко Петрович подава оставка при поражение от Левски?


Люпко Петрович подава оставка при поражение от Левски?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8793 0

Люпко Петрович е готов да хвърли оставка при загуба в неделното дерби с Левски. Мачът е от ключово значение за ЦСКА, който при поражение ще изостане на цели седем точки от "сините".

Сръбската легенда е поставен под голям натиск от началото на сезона и вече на няколко пъти си изпусна нервите. Източници от Борисовата градина разкриват, че Люпко е бил готов да си тръгне още след ремито 1:1 в гостуването на Дунав миналия уикенд. Все пак Петрович е решил да не изоставя отбора преди най-важния за феновете мач, твърди "България днес".

72-годишният ветеран е недолюбван от голяма част от запалянковците, които продължават да го асоциират с Левски и посочват напредналата му възраст като сериозен недостатък.

В същото време на „Армията" надъхват играчите с премии при победа над Левски. Традиционно Ганчев дава бонуси при успехи в големите мачове. Най-вероятно босът ще надъха отбора непосредствено преди двубоя.  На мача в неделя се очаква за първи път от доста време стадион „Васил Левски" да се понапълни. Очакванията са за минимум 20 000 души по трибуните. Засега „сините" фенове са по-активизирани и почти сигурно те ще преобладават на трибуните.

А какво се случи на вчерашната среща между собствениците на ЦСКА и спортния министър Красен Кралев - вижте тук (документи).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички