Любослав Пенев преди Левски: Не искам да даваме подаръци


Любослав Пенев преди Левски: Не искам да даваме подаръци
Снимка: БГНЕС

1484 0

Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев, говори преди утрешния двубой с Левски. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в събота на Националния стадион "Васил Левски" от 17:15 часа. Той не пожела да определи "червените" като фаворит в срещата, но вярва, че ще се стигне до добър резултат. 

"Влизаме като основен конкурент за титлата, радваме се на добрите резултати, доволни и искаме да продължим в същата линия. Програмата е еднаква за всички, длъжни сме да справим, щом се целим в най-високата позиция. Винаги има "жертви" след даден мач, но е справим", заяви Пенев на пресконференцията.

На въпрос дали вужда лъв в поглежда на играчите: "Аз го виждам в играчите, отборът играе добре, стараем се във всяка тренировка и се вижда във всеки един мач. За кратко време успяхме да изградим един стил, има настроение, това е много важно. Теоретично и практически сме длъжни да спечелим всички мачове. Никой не трябва да се отпуска, както в първите 20ина минути срещу Ботев. Подаръци не искам да се правят, ако са по-добри нека си го заработят, но ние не трябва да даваме подаръци.

Ние винаги гоним победата, но един мач има три знака, никой не е застрахован. Видяхте и Манчестър Сити загуби срещу Тотнъм. Говорил съм с играчите и са наясно, че не трябва да се повтаря. Играем 2 по 45 минути, така че знаят много добре какво трябва да направят", допълни още Пенев. Той не пожела да коментира дали вече се мисли за трансфер - изходящи и входящи, като допълни, че Тиаго е възстановен, но преди двубоя ще се вземе решение дали да играе.

По-рано се появи информация, че ЦСКА е много близо до привличането на български национал - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички