Любослав Пенев посочи основния проблем пред ЦСКА


Любослав Пенев посочи основния проблем пред ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2955 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че основният проблем пред неговия отбор срещу Ботев Пловдив е, че не са отправили удари към тяхната врата. "Червените" загубиха с 2:0 от пловдивчани и съвсем се отдалечиха от мечтата си за титла. 

"Когато искаш да победиш, трябва да вкарваш голове. За съжаление не успяваме да вкараме гол. До първия гол контролирахме мача с много положения. След първия гол се получи малко хаос и на контраатака ни вкараха гол. Футбол не се играе без да искаш да вкараш голове. След като не бием удари, няма на кого да се сърдим“, заявитреньорът на ЦСКА.

"Първите три отбора загубиха този кръг. Задачата става още по-сложна. Не се отказваме, но от начина, по който се опитваме да спечелим няма как да стане. До отбелязването на първия гол стояхме добре. Единственото, което ни липсваше бе отбелязването на гол.“

"Нали има оценители, те ще си дадат оценката за Ивайло Стоянов. Той се представи в неговата линия“, бе краткият коментар на Пенев за представянето на главния съдия в двубоя.

А защо Тодор Неделев не се израдва на гола си срещу ЦСКА - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички