Любо Пенев за глобата от БФС: Пак не съм съгласен, само прикриваме проблемите!


Любо Пенев за глобата от БФС: Пак не съм съгласен, само прикриваме проблемите!
Снимка: БГНЕС

1968 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново не прикри критиките си както към Българския футболен съюз, така и към съдиите. Пенев постигна първа победа откакто пое "червените", надигравайки с 2:1 Ботев Враца у дома.

Пенев все пак не остана длъжен на главния арбитър Станислав Ставров, като посочи, че в края на мача е трябвало да бъде отсъдена дузпа срещу Мауридес: "Имам забележки, защото при едно цяло първо полувреме има доста остри влизания и нито един футболист на гостите не получи картон. А имаше доста ситуации за картон. Да, картонът на Малинов е заслужен, но критерият не е еднакъв."

Любо Пенев коментира и наложената му от БФС глоба в размер на 9000 лева: "Пак не съм съгласен, защото по този начин прикриваме проблемите. Може би съм бил остър, но не си спомням да съм ги обидил. Може и малко да съм прекалил, но не съм далеч от истината."

"Тези хора се хващат за някои думи, но тези хора не могат да говорят за етика и морал. Всичко е точно - и така мога да говоря на пресконференциите. Да не се връщаме на мача във Варна, защото ни слушат и гледат, а някоя комисия може и да заседава”, завърши Пенев.

Междувременно стана ясно, че един от "съмнителните" мачове на Верея е именно срещу тима на ЦСКА (подробности четете тук).

“Имам забележки, защото при едно цяло първо полувреме има доста остри влизания и нито един футболист на гостите не получи картон. А имаше доста ситуации за картон. Да, картонът на Малинов е заслужен, но критерият не е еднакъв.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички