Любо Пенев: Ще правя много тактически промени, ще има и попълнения


Любо Пенев: Ще правя много тактически промени, ще има и попълнения
Снимка: принтскрийн

2645 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира актуалните теми около клуба преди подновяването на първенството. Той заяви, че в отбора предстоят много тактически промени и че е доволен от настроението, което е видял в съблекалнята.

"Аз съм оптимист. Казах на играчите, че са отбор с изградени футболисти и трябва да извлечем максимума от тях. Ще има много тактически промени. Никой от нас не го плаши работата, която ни очаква. Видях в съблекалнята добронамерени лица и видяното ми хареса. Вчера казах на играчите, че не ги деля на българи и чужденци, всички сме едно. Обичам в отбора да има диалог. Целта ни е да сме крайният победител", коментира Пенев на днешната пресконференция.

ЦСКА ЗАМЕНЯ МАНОЛЕВ С ЖЕЛАН ОТ ЛЕВСКИ

Според него резултатът от контролата с Етър (0:1) е без значение. Целта на Пенев е била да види всички в игрова обстановка. "Малко по малко започваме да изграждаме стил, който да отговаря на нивото на отбора и качествата на футболистите. Попълнения винаги е добре да има, заради по-голямата конкуренция. Когато такава липсва, играчите се отпускат, а това не го толерирам. Ще се опитаме да компенсираме липсите до затварянето на трансферния прозорец", посочи той.

Пенев разкри още, че защитникът Джеферсон няма да е готов за игра нито тази, нито другата седмица. "Той се възстановява добре, Евандро също. Чорбаджийски има проблем с кръста и сега му се обръща специално внимание", завърши треньорът. Дали Александър Тонев и Спас Делев са в плановете за селекция - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички