Любо Пенев: Кой мач е утре? Цяла Европа играе


Любо Пенев: Кой мач е утре? Цяла Европа играе
Снимка: БГНЕС

3432 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира победата на своя тим над Етър с 3:1 в мач от 25-я кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че е доволен от показаното от неговите играчи, но похвали и съперника.

"Направихме много добър мач, но и двата отбора играха отлично. Много добър мач, много сериозен, беше мач на надлъгване, успяхме първи да пробием, вкарахме втори и трети гол. Всичко се получаваше добре, играхме срещу сериозен отбор, въпросът беше да падне гол и да победим, с тази цел дойдохме.

Когато вкараш гол, съперникът тръгва да търси гол, това отваря пространства. Доволен съм от всички които играха, както и от тези които бяха на пейката, работиха сериозно и това си пролича, ЦСКА винаги играе за победа, от всичко съм доволен. Успехът е 3 точки, продължаваме напред, има много време до края на първенството. Това е показателно за играта ни, създаваме много положения и отбелязваме, всички участват в организирането на атаката, всички са важни от вратаря до нападателя.

ТРЯБВА НИ КОНКУРЕНЦИЯ, ЗА ДА СМЕ ПО-НАПРЕД В КЛАСИРАНЕТО

Мнението ми за мача утре? Кой мач? Утре има много мачове, цяла Европа играе. Ще гледаме всичко", заяви Любослав Пенев след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички