Любо Пенев: 71 години слава! ЦСКА завинаги!


Любо Пенев: 71 години слава! ЦСКА завинаги!
Снимка: БГНЕС

1148 0

Легендарният нападател на ЦСКА и доскорошен треньор на отбора - Любослав Пенев, публикува пост в официалната си страница във "Фейсбук" по повод 71-годишнината от създаването на "армейския" клуб.

"71 ГОДИНИ СЛАВА! ЦСКА ЗАВИНАГИ!", написа Пенев. Той напусна "червените" в петък, часове преди да замине за Варна за гостуването на Черно море, а неговото място бе заето то Добри Митов със съветници Димитър Пенев и Люпко Петрович. 

Пенев разпространи декларация, с която обясни решението си и атакува ръководството на клуба заради политиката, която водят. Отговорът от "Българска армия" не закъсня, като отговори в доста ироничен тон на Пенев. По-рано днес ЦСКА-София и ЦСКА 1948 поздравиха всички фенове на ЦСКА по случай годишнината на "армейците".

А какво заяви капитанът на отбора - Николай Бодуров относно напускането на Пенев и по какъв начин е разбрал отборът за него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички