Локомотив Пловдив удържа атакуващата мощ на ЦСКА


Локомотив Пловдив удържа атакуващата мощ на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

2583 0

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив не успяха да се победят в мач от 33-я кръг на родната Първа професионална лига и завършиха 0:0 на "Българска армия".

Въпреки равенството днес, момчетата на Стамен Белчев увеличиха преднината си пред третия Левски на 4 точки. "Смърфовете" пък запазват 5-та позиция с 46 точки, колкото има и 6-ият Черно море.

В първите 30 минути на срещата, ЦСКА бе тимът, който доминираше на "Българска армия", като на няколко пъти играчите в червено пробиваха по двата фланга и центрираха към наказателното поле, където обаче не се стигаше до завършащ удар. 

Локомотив от своя страна дебнеше на контраатаки, но момчетата на Войн Войнов също не стигнаха до реална голова опасност пред Китанов.

Втората част започна по-добре за гостите, които след грешки на Чорбаджийски и Десподов стигнаха до голови възможности, но Китанов показа добри рефлекси и опази вратата си и в двете ситуации.

В 63' Кирил Десподов направи най-големия пропуск в мача, след като Каранга направи всичко в атаката на ЦСКА и изведе колегата си на празна врата, но ударът му премина в страни от вратата.

Преди мача

Отборът на ЦСКА продължава битката за второто място в родната Първа лига, като днес "червените" могат да увеличат аванса си пред Левски на 6 точки. Вчера "сините" загубиха домакинството си от шампиона Лудогорец с 1:3.

"Смърфовете" от своя страна влизат в срещата с мотивация, след като в миналия кръг победиха Левски с 2:1 на "Лаута".

Състави:

ЦСКА: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Меркадо, Кубемба, Каранга, Бодуров, Шимао, Десподов, Бумал, Дюлгеров.

Локомотив Пловдив: Пиргов, Крумов, Виданов, Котев, Везалов, Траянов, Пауло Серджио, Дани Кики, Марчев, Умарбаев, Бакалов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички