Кюстендилеца: Показахме безпрецедентен акт на обединение

Тарторът на сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца коментир откупената емблема на ЦСКА, която вече е собственост на ЦСКА-София. Само до преди няколко часа той бе собственик на фирмата, която плати близо 8 млн. лева - "Ред Енимълс". Тя вече е собственост на Иска Григорова, която е доближен човек на Гриша Ганчев.

"Това, което днес се случи, че фирмата на феновете изкупи активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Това представлява един безпрецедентен акт на обединение и ще ни помогне да изметем „синьо-зеления израстък” от родната футболна картина”, коментира Велчев пред bTV.

Ето какво значат откупените емблема и активи от ЦСКА-София

По-рано днес стана ясно, че ситуацията с активите и емблемата на ПФК ЦСКА АД, вече е изяснена. Това се случи, след като от "Ред Енимълс" показаха...

Той допълни, че феновете на ЦСКА са длъжни да увеличат посещаемостта на мачовете, за да бъде подпомогнат финансово клубът. "Истерията беше невероятна. Искам да кажа на хората - на 21 октомври срещу "Етър" ви чакаме на "Българска армия", за да покажем, че сме по-обединени отвсякога".

Интересното е какво следва оттук насетне, след като емблемата вече бе платена. Всичко може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Още по темата

Please select answer!