Къде да гледаме двубоя Черно море - ЦСКА?


Къде да гледаме двубоя Черно море - ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2616 0

Въпреки провала за ЦСКА за Купата на България, а след това и загубата отново от Ботев (Пловдив) за първенството, днес "червените" имат пореден шанс да се въползват от грешна стъпка на Лудогорец и да намалят разлика. За тази цел обаче трябва да победят Черно море във Варна.

След загубите от Ботев всичко при "червените" се обърна с главата надолу и вчера напрежението достигна връхната си точка с осставката на старши треньора Любослав Пенев и взаимните нападки между него и ръководството. През февруари Именно "моряците" повалиха столичния гранд в първия мач на отбора под ръководството на Пенев. Сега "червените" ще бъдат водени от Добромир Митов, а срещата е много важна, защото вчера Лудогорец направи равенство с Берое в Стара Загора и на практика върна крехките надежди на единствения си преследвач.

Срещата между Черно море и ЦСКА може да следите на живо в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport. Наказан от състава на ЦСКА е Евандро, а в групата се завърна друг бразилец - Жеферсон. Левият бек дори има огромен шанс да се появи в стартовия състава на мястото на Стойчо Атанасов. Отдясно ще действа Иван Турицов, а Николай Бодуров и Нуно Томаш ще са централната двойка бранители пред Витаутас Черниаускас. Наставникът на Черно море Илиан Илиев има повече кадрови проблеми за сблъсъка на "Тича". Патрик Андраде е наказан за два мача, а Цветомир Панов, Георги Божилов и Емил Янчев лекуват травми.

А какво точно бе съобщението, с което Пенев обяви, че напуска ЦСКА и в какво обвини ръководството - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички