Къде да гледаме дербито ЦСКА - Лудогорец?


Къде да гледаме дербито ЦСКА - Лудогорец?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3857 0

Днес от 18,00 часа ЦСКА посреща Лудогорец в голямото дерби на кръга. Двата тима са разделени в класирането от цели 11 точки в полза на "орлите" и за "червените" днес само победа би имала смисъл. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Домакините са в серия от 4 поредни победи, в които не са допускали гол. Лудогорец пък идва в София поизморен, след като в четвъртък игра тежък мач в Лига Европа срещу ЦСКА (Москва).

Днешният дуел ще е под №30 между двата отбора във всички турнири. 25 от битките са за първенство, а в тях Лудогорец има повече от категорично превъзходство - 13 победи, 11 равенства и само 1 загуба. В битките за Купата обаче ЦСКА е с много по-добър баланс - 3 победи и 1 загуба, която не попречи на "червените" да продължат напред в турнира. Общият баланс в 29-те мача дотук е 14 успеха за Лудогорец, 11 равенства и 4 победи за ЦСКА. А без кой важен играч са рзградчани днес вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички