Къде да гледаме дербито ЦСКА - Лудогорец?


Къде да гледаме дербито ЦСКА - Лудогорец?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3335 0

Лудогорец и ЦСКА излиза тази вечер в напечено дерби за върха в Първа професионална лига. Срещата е от 20:15 часа на стадион "Българска армия", като и за двата тима срещата е от изключителна важност.

"Червените" имат шанс днес при успех да се изравнят по точки с разградчани три кръга преди на първенството. Двубоят ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport. "Червените" има известни проблеми в състава, като наказан е Тиаго зарaди натрупани жълти картони, а капитанът на тима - Николaй Бодуров, не е напълно възстановен от травма.

В трите срещи помежду им за този сезон в първенството Лудогорец има една победа в Разград, а а другите две срещи завършиха при равен резултат. През декември в София 1:1 и през април тази година не успяха да си отбележат гол на "Лудогорец Арена". Иначе, "червените" отстраниха Лудогорец на 1/4-финала за Купата.

А кой ще ръководи напеченото дерби между двата отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички